top of page

«Родинні зв'язки»: коли скелети сипляться з шафи

Star Media працює над новою 4-х серійною мелодрамою «Родинні зв'язки».

Прем'єра відбудеться на телеканалі «1+1».

Марія - молода, сучасна бізнесвумен. У неї процвітаюча юридична фірма, заможний чоловік і двоє дівчаток. Вона сяє холодною, дещо відстороненою вродою і бездоганно одягається. За сюжетом до Марії в офіс заходить якась 17-річна нахабна молодиця Настя і заявляє, що вона - її донька. За зберігання цієї таємниці вона вимагає велику суму грошей. Марія в шаленстві виганяє дівчину, але та залишає їй копії документів, що підтверджують, що вона її мати...

В одному з перших епізодів стрічки, з яких стартували зйомки, Марія у ніжно-бежевому костюмі, туфлях і з сумкою такого ж кольору ефектно спускається крутими сходами. Господиня життя! Бізнес-королева! Але раптом вона незграбно перечіплюється і... летить вниз. На щастя Марії, її підхоплює статний чоловік з сивим їжачком волосся, що піднімався назустріч. "Все в порядку? Вам допомогти?» –люб'язно цікавиться він. «Ні, дякую», – приходить до тями красуня. Але неприємності для неї тільки починаються.

«Це символічна сцена, - розповідає режисер фільму Володимир Харченко-Куликовський («Паперові квіти»), – героїня перечіплюється і падає з вершини свого життєвого успіху. Це історія про те, як розчиняються дверцята шафи, і з неї починають вивалюватися один за іншим скелети минулого. У кожного є подібні».

Героїня не знає, що навіть на сходах за нею стежать – фото невинних «обійманок» з випадковим перехожим буде використано як компромат.

В ролі Марії - одна з найчарівніших актрис - Ольга Арнтгольц («Дружини офіцерів») - сестра-близнюк іншої, не менш відомої акторки - Тетяни Арнтгольц («Небесні ластівки»). За плечима кожної – кілька десятків успішних проектів.

Підхоплює Олю на сходах актор і телеведучий Григорій Сирота («Пес»). «За іронією долі я не так давно підхоплював дівчину в одному з фільмів, де я теж знімаюся», - поділився Григорій.

Восьмий дубль сцени на сходах. Спочатку Оля тренувалася падати в кросівках, але її бізнес-леді має бути комільфо, так що вже знімаючи на «цифру», перечіплюватися довелося в туфлях на підборах, що набагато важче. Режисер командує: «Гриша, відсахніться в іншу сторону. Ні, я все розумію, що Оля притягує як магніт, - жартує він, - але візьміть лівіше»! Наступний дубль. «Ось це вірно, - радіє Харченко-Куликовський. - Від такої красуні ж відірватися неможливо. Але далі її тримайте. Як ви могли від неї так швидко втекти? »

"Родинні зв'язки"

Продюсери: Дарина Жукова, Галина Храпко, Влад Ряшин Автор сценарію: Ирен Роздобудько Режисер-постановник: Володимир Харченко-Куликовский Оператор-постановник: Євген Адаменко У ролях: Ольга Арнтгольц, Сергій Фролов, Аліса Лукшина, Ольга Когут, Даниїл Мирешкін, Ольга Кияшко, Григорій Сирота та інші


 БЛИЖАЙШИЕ СОБЫТИЯ: 

 

10/31/23:  Шоу скандинавского искусства

 

11/6/23:  Видео-искусство по всему миру

 

11/29/23:  Лекция: История искусства

 

12/1/23:  Фестиваль индийского кино 2023

 СЛЕДИТЕ ЗА НАМИ: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 ПОСЛЕДНИЕ ПОСТЫ: 
ПОИСК ПО ТЭГАМ:
Тегов пока нет.
 ПОСЛЕДНИЕ ПОСТЫ: 
 СЛЕДИТЕ ЗА НАМИ: 
bottom of page