top of page

«Секс і нічого особистого»

Вийшов перший офіційний тізер романтичної комедії

Відсьогодні відео є на офіційному YouTube-каналі Star Media, а також на персональному сайті фільму www.sex-nothing-personal.com і на сторінці «Секс і нічого особистого» в Facebook.

«Секс і нічого особистого» - адаптація відомого канадського формату "My Awkward Sexual Adventure". Виробництвом картини займається компанія Star Media за підтримки Держкіно. Державна підтримка становить 13 млн. грн при загальному бюджеті картини 26 млн. грн.

У головній ролі - молода зірка українського кінематографа Роман Луцький. Ім'я головної героїні залишається в секреті: актриса буде представлена на літньому кіноринку в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Сергій Притула грає друга головного героя. До слова, для Сергія це кінодебют, його перша роль у кіно.

Від творців фільму:

«Фільм "Секс і нічого особистого"- це перш за все комедія. З безліччю комічних ситуацій і гумору, - відвертого, яскравого і тонкого водночас. Незважаючи на пікантну тему, заявлену в назві, ми уникаємо навіть натяку на вульгарність: у фільмі ви не почуєте плоских КВКівських жартів, а сама історія буде не тільки кумедною, але й романтичною, стильною і, звичайно ж, еротичної », - анонсує стрічку продюсер Юрій Мінзянов. А Романа Луцького він називає не інакше як «майбутнім секс-символом України».

«Формат «Сексу і нічого особистого», популярний серед молоді, добре зарекомендував себе в інших країнах. Разом з тим, у фільмі знайдуться відповіді на запитання різних поколінь - від старшокласників до сформованих дорослих людей. Це своєрідна історія-інструкція, модель відносин, одкровення про те, про що не всі наважуються говорити, але з чим часто стикаються в реальному житті. І цей фільм, незважаючи на назву, – перш за все про почуття ", – коментує Влад Ряшин.

Прем'єру фільму заплановано на День всіх закоханих - 14 лютого 2019 року.

Дистриб'ютор фільму в Україні - компанія «Ukrainian Film Distribution».

«СЕКС І НІЧОГО ОСОБИСТОГО»

Рік: 2019

Жанр: романтична комедія

Хронометраж: 92 хвилини

Продюсери: Юрій Мінзянов, Влад Ряшин

Режисер: Ольга Ряшина

Оператор-постановник: Дмитро Недря

Художник-постановник: Діана Тодоратьєва

У ролях: Роман Луцький, Наталя Мазур, Сергій Притула


 БЛИЖАЙШИЕ СОБЫТИЯ: 

 

10/31/23:  Шоу скандинавского искусства

 

11/6/23:  Видео-искусство по всему миру

 

11/29/23:  Лекция: История искусства

 

12/1/23:  Фестиваль индийского кино 2023

 СЛЕДИТЕ ЗА НАМИ: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 ПОСЛЕДНИЕ ПОСТЫ: 
ПОИСК ПО ТЭГАМ:
Тегов пока нет.
 ПОСЛЕДНИЕ ПОСТЫ: 
 СЛЕДИТЕ ЗА НАМИ: 
bottom of page